Max - Ezt látnod kell!

Mi az a Max?

A Max minden, amiért az HBO Maxot szereted – többek között a Warner Bros., a Cartoon Network és a DC-univerzum tartalmai – kibővítve kihagyhatatlan, élő sporteseményekkel* és olyan népszerű csatornákkal, mint a Discovery, a TLC és a HGTV.

Ráadásul a Max Standard csomaggal is részese lehetsz a 2024-es párizsi olimpia minden pillanatának!

Milyen csomagok lesznek elérhetők a Telekomon keresztül?

A Max többféle csomagban is elérhető, azonban a Magyar Telekomon keresztül csak a Max Standard díjcsomag vehető igénybe mobil, net vagy TV-előfizetéshez.


Miben különbözik a Max az HBO Maxtól?

A Max szélesebb kínálattal vár: nézhetsz valós bűntényeket, dokumentumfilmeket, realityket, gasztronómiai, családi és otthon témájú műsorokat, továbbá élő sportközvetítéseket*.

  • Az HBO Max legjavát: streamelhetsz ikonikus sorozatokat, sikerfilmeket, valamint sok egyéb tartalmat az HBO, a Warner Bros., a Cartoon Network és a DC-univerzum kínálatából.
  • Discovery-kedvenceket: többek között a legjobb ismeretterjesztő műsorokat.

 

Milyen változások várhatók?

max_icon01_Search.svg

Bővített személyreszabási és keresési lehetőségek

max_icon02_Dashboard.svg

Jobb teljesítmény

max_icon03_Like.svg

Egyszerűbb bejelentkezés és használat

max_icon04_Password.svg

PIN-kódos védelem a felnőtt- és gyerekprofilokhoz

max_icon05_List.svg

Új hubok, többek között műfajok szerint

max_icon06_Business-users.svg

Külön felnőtt és gyerek profilok létrehozása

Mi történik a május 21-i átállás során?

  1. Bizonyos esetekben ­– eszköztől és operációs rendszertől függően – az HBO Max alkalmazás automatikusan frissül a Max appra. Amennyiben ez nem teljesül, töltsd le a Max alkalmazást, majd a bejelentkezés után már el is kezdheted felfedezni az új platformot.

  2. Aktív előfizetés esetén az HBO Max fiókod automatikusan Maxra változik, a bejelentkezési és számlázási adatok ugyanazok maradnak.

  3. Profiljaid, saját listád és a megtekintési előzmények is átkerülnek a Maxra, így ott folytathatod a streamelést, ahol abbahagytad.

  4. HBO Max-előfizetőként továbbra is élvezheted a jelenlegi csomagod funkcióit és formáját – ezentúl Max Standard néven.

Pár pontban összeszedtük, hogy mire figyelj az HBO Max - Max váltás során:

max_icon07_Bill.svg

Telekomos előfizetés esetén továbbra is havidíjas számládon keresztül fogod fizetni a Maxot - díjcsomagodban foglalva vagy külön tételként.

max_icon08_Mail.svg

Regisztrációkor a már meglévő HBO Max-fiókodhoz tartozó email címmel regisztrálj, hogy megmaradjanak profiljaid és a megtekintési előzmények.

max_icon09_Trash.svg

Már meglévő, de aktív előfizetéssel nem rendelkező fiók esetén nem kerülnek migrálásra adataid.

max_icon10_Settopbox.svg

A SmartBoxon jelenleg elérhető HBO Max alkalmazás megszűnik, helyette a Maxot kell letöltened, az Alkalmazások menüpontból indítva.

Jó, ha tudod!