Ismerd meg a Telekom alkalmazást!

Intézd ügyeidet, gyorsan és díjmentesen, sorban állás és adathasználat nélkül!* Számlabefizetés, Domino feltöltés akár egy mozdulattal!

Töltsd le vagy lépj be most!

Megnézem

Alkalmazásban díjmentesen bekapcsolható ajánlataink:

+ 10 GB extra adat!

Aktiválható havi díjas és feltöltőkártyás lakossági és kisvállalati ügyfeleknek.

Részletek

Szerda, a Te napod!

Kedvenc díjmentes Domino Day opciód csak arra vár, hogy bekapcsold!

Részletek

Domino feltöltési bónusz!

Legaláb 3000 Ft összegű feltöltésed mellé ajándék perceket és adatforgalmat adunk!

Részletek

Legújabb funkcióink

Repülés közben sem kell elfelejtened a netet!

Az InFlight WiFi opció díjmentesen elérhető az alkalmazásban, így ingyenesen netezhetsz a Lufthansa, az Eurowings és az Austrian Airlines erre alkalmas repülőgépein Európában.

Kérdésed van vagy segítségre van szükséged?

Keresd a “Segítség” menüpontot az alkalmazásban, ahol gyorsan és könnyedén választ találhatsz felmerülő kérdéseidre!

Ha részletesen olvasnál a további új funckiókról, kattints a használati segédletre!

Használati segédlet

Egyenlegmegtekintés könnyedén

Az alkalmazásba belépve már közvetlenül a kezdőlapon megnézheted minden, a Telekom Fiókodba felcsatolt szerződésed egyenlegét és adatforgalmát.

Előfizetések kezelése

Aktiválhatsz vagy lemondhatsz kiegészítő szolgáltatásokat és adatbővítőket. Hozzáadhatsz Telekom fiókodhoz előfizetéseket, melyeket utána kezelhetsz a kezdőlapodon, vagy törölheted a menü Előfizetések pontjából.

Számlafizetés egyszerűen

Fizesd be mobil és otthoni szolgáltatásaid számláit akár már a kezdőlapon, egy koppintással! A számla menüpont alatt megtekintheted befizetésre váró vagy már befizetett számláidat. A befizetés során bankkártyádat akár el is mentheted. Válts e-számlára, és ezentúl emailben értesítünk számláidról!

Egyenlegfeltöltés

Töltsd fel saját, családtagjaid vagy barátaid egyenlegét akár már 1500 forinttal! Fizethetsz bankkártyával vagy a havi számlád részeként! Keresd vissza korábbi feltöltéseidet a Feltöltési naplóban vagy ismételd meg őket a leggyakrabban használt mobiltelefonszámaidra.

Segítség menüpont

Kérdésed van, elakadtál és segítségre van szükséged? Keresd a Segítség menüpontot a Telekom alkalmazásban, ahol gyorsan és könnyedén választ találhatsz felmerülő kérdéseidre!

Kapcsolat kártya

A Telekom alkalmazásban mindig kéznél van a virtuális Kapcsolat kártyád, melynek felmutatásával igénybe veheted partneri kedvezményeinket.

Bejelentett hibáid nyomon követése

Mindent megteszünk, hogy ne legyenek hibák az otthoni TV, telefon vagy internet szolgáltatásaitokban. De ha mégis, mostantól a bejelentett hibáitokat nyomon tudjátok követni az alkalmazásban is a "Segítség" menüpont alatt.

InFlight Wifi

Az InFlight WiFi opció díjmentesen elérhető az alkalmazásban, így ingyenesen netezhetsz a Lufthansa, az Eurowings és az Austrian Airlines erre alkalmas repülőgépein Európában.

Töltsd le vagy lépj be most!

Megnézem

*A mobilalkalmazás használata külföldön és belföldön, Telekom mobilhálózaton vagy Wi-Fi-ről díjmentes, nem generál adatforgalmat.

A Telekom alkalmazás az alábbi készülékeken érhető el:
• Android 5.0 vagy frissebb operációs rendszer
• iOS 11.3 vagy frissebb operációs rendszer
• iPhone 5S-nél újabb iPhone modellek

Kérdésed van?

Az alábbi linken további információt kaphatsz alkalmazásunkal kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Használati segédlet