GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan igényelhetek a hagyományos méretű SIM-kártya helyett micro/nano SIM-et?

A hagyományos méretű SIM-kártyádat díjmentesen cserélheted Telekom micro vagy nano SIM-kártyára (kivéve lopás, blokkolás, feltételezett eltűnés, rongálás esetén).

Meglévő havi díjas vagy Domino SIM-kártyád cseréje

  • Készülékvásárlással:Ha meglévő havi díjas előfizetésed mellé online rendelsz új készüléket, és az aktuális SIM-kártyád mérete eltér a készülék SIM méretétől, akkor az Online shopunkban megrendelt eszközzel együtt automatikusan küldünk számodra egy univerzális SIM-kártyát, melyből a megfelelő méretű SIM kitörhető.
  • Készülékvásárlás nélkül: A micro-, illetve nano SIM-kártya cseréje - hívószámod megtartásával - akkor is díjmentes, ha nem most vásárolsz, vagy nem nálunk vásároltad a készüléket. Ez esetben a kártyacserét Telekom üzleteinkben intézheted, mely a havi-díjas vagy Domino előfizető személyes jelenlétében, a személyes okmányai bemutatásával lehetséges.
    Az új SIM-kártya aktiválása mindkettő esetben az üzletben történik meg. Javasoljuk, hogy foglalj időpontot honlapunkon a hozzád legközelebb eső üzletünkbe, így minimálisra csökken a várakozási idő.

Fontos! A kártya cseréje előtt gondoskodj a régi SIM-kártyán tárolt adatok mentéséről, ellenkező esetben a rajta tárolt adatok, egyéb tartalmak elvesznek!
A csere kizárólag a havi-díjas vagy Domino előfizető személyes jelenlétében, a személyes okmányai bemutatásával lehetséges, meghatalmazás nem fogadható el.


Új előfizetés készülékkel

Amennyiben új havi díjas vagy Domino előfizetéssel rendelsz készüléket
, akár online, akár telefonos ügyintézőnkön keresztül, a megfelelő méretű SIM-kártyát az eszközzel együtt díjmentesen - a felkínált szállítási lehetőségek szerint - kiszállítjuk.
Az új micro/nano SIM-kártyát a régi, normál méretű kártyát elfogadó készülékedben adapter átalakítóval a későbbiekben is használhatod.


Új előfizetés készülék nélkül

Ha csak új hívószámra van szükséged, készülék nélkül
, javasoljuk, kattints honlapunkra, és az ott feltüntetett díj ellenében, akár ingyenes házhoz szállítással megrendelheted a kívánt univerzális havi díjas vagy Domino SIM-kártyát, melyből a kívánt méret kitörhető.

Utoljára frissítve: 2023. május 23.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!