GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen költséggel kell számolnom, ha áthordozom a mobilszámomat a Telekomhoz?

A számhordozás folyamata díjmentes. 

Havi díjas előfizetőként honlapunkon vagy üzleteinkben, feltöltőkártyás ügyfélként üzleteinkben kezdeményezheted a számhordozást, illetve ezzel egy időben új készüléket is vásárolhatsz.

További költséggel attól függően kell számolnod, hogy havi díjas vagy Domino kártyás előfizetést szeretnél-e, és azt készülékkel együtt vagy anélkül kívánod-e megvásárolni.

Havi díjas előfizetés esetén:

  • Amennyiben a havi díjas előfizetéshez telefont is vásárolsz, akkor az akciós készülékek közül választhatsz, és hűségedért cserébe belépési díjat sem kell fizetned.
  • Ha Magenta 1-ben egyesíted mobil és otthoni előfizetéseid, akár 30 000 Ft extra kedvezményt adunk bármely készülék árából, ha a Magenta 1 csomagba bevont összes szolgáltatásra 2 éves hűségidőt vállalsz.
  • Ha havi díjas előfizetést szeretnél, de nincs szükséged telefonra:
    • egy éves hűségnyilatkozattal az akciós belépési díj 0 Ft,
    • hűségnyilatkozat vállalása nélkül a teljes belépési díjat kell kifizetned, amely jelenleg 5000 Ft.

Domino előfizetés esetén:

  • Amennyiben Domino feltöltőkártyás előfizetést telefonnal együtt (Domino csomagban) szeretnél vásárolni, akkor a Domino feltöltőkártyás készülékárat kell megfizetned, amely már a SIM-kártyát is biztosítja 990 Ft-os lebeszélhetőséggel. Belépési díj ilyenkor nincs.
  • Ha nem szeretnél készüléket, akkor Domino Fix Extra SIM-csomagot vásárolhatsz bruttó 990 Ft-os díjért, mely tartalmaz 1 GB adatforgalmat, és 80 perc belföldi, alapdíjas irányba érvényes lebeszélhetőséget, 366 napos rendelkezésre állási idővel.

Amennyiben továbbra is a régi telefonodat kívánod használni, javasoljuk, hogy készülékeddel kapcsolatban egyeztess jelenlegi szolgáltatóddal. Előfordulhat ugyanis, hogy a mobiltelefont hálózati korlátozással látták el, ezért társaságunk SIM-kártyájával nem fog működni, csak a tiltás feloldása után.

Foglalj időpontot honlapunkon, ahol kiválaszthatod a Hozzád legközelebb eső üzletünket, és akár az első szabad időpontot is lefoglalhatod.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) és

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).

Utoljára frissítve: 2020. február 27.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!