2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mire jó az Egyéni szűrési terv és hogyan vehetem igénybe?

Az Egyéni szűrési terv az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését szolgálja.

Életkorodnak, jellemzőidnek, kórelőzményeidnek, életmódodnak, családi kórtörténetednek megfelelő, egyedileg összeállított szűrési terv abban nyújt segítséget, hogy pontosan tudd, milyen időközönként van szükséged bizonyos szűrővizsgálatok (tüdőszűrés, rákszűrés, stb.) elvégzésére ahhoz, hogy időben felismerhető legyen a baj.

Amennyiben időben diagnosztizálnak egy súlyos betegséget, jelentősen nagyobb a gyógyulás esélye is.

Az ügyfél-tájékoztatóban szereplő telefonszámon, az Advance Medical szakértő orvosai fogadják hívásod, az egyéni szűrési terv kapcsán munkanapokon 08:00 és 20:00 óra között.

Az automata telefonközpont először tájékoztat a hangrögzítés tényéről, majd megtörténik az azonosítás, ami alapján ellenőrzik, hogy valóban jogosult vagy-e a szolgáltatásra (név, születési dátum vagy egyéb egyedi azonosító adat).

Amennyiben nem szerepelsz az adatbázisban,azaz nem vagy jogosult a szolgáltatás igénybevételére, a szolgáltató megtagadhatja a válaszadást. A sikeres azonosítást követően az orvos kérdéseket tesz fel életkorra, nemre, kórelőzményre, életmódra vonatkozóan, annak érdekében,hogy valóban személyre szabott szűrési tervet tudjon összeállítani.

Ezt követően a szűrővizsgálati tervet az általad kívánt módon (elektronikus vagy postai úton) kapod meg. A szolgáltatást egy biztosított egy évben egy alkalommal veheti igénybe.

A szűréseket, háziorvosi beutalóval az állami egészségügyi rendszerben is elvégeztetheted.

Amennyiben úgy döntesz, hogy várakozás nélkül, kényelmesen, magán-egészségügyi szolgáltatónál kívánod igénybe venni a szűrést, úgy az Advance Medical munkatársai segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb szolgáltatót.

Az Advance Medical ugyanis országos szintű, szerződött egészségügyi szolgáltató partnerekből álló hálózatot tart fenn, így kérésedre vállalja a szükséges orvosi szűrővizsgálatok megszervezését (időpont-egyeztetés) és lebonyolítását.

A szűrővizsgálatok árát a vizsgálat elvégzését követően, a helyszínen rendezheted.

Utoljára frissítve: 2022. április 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!