2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Átválthatom Domino feltöltőkártyás előfizetésemet havi díjasra?

Ha a Domino szolgáltatás használata során úgy találod, hogy telefonálási szokásaidnak jobban megfelelne a havi díjas előfizetés (pl. Dominósként havonta legalább egy, vagy több alkalommal is feltöltöd egyenlegedet), lehetőséged van arra, hogy hívószámod megtartásával, egyszerűsített eljárás keretében átválts Dominóról havi díjas előfizetésre, ráadásul még kedvezményt is adunk.

Az átváltás kedvezményes:

  • Domino egyenlegedet automatikusan jóváírjuk új folyószámládon, valamint
  • ha az átváltott előfizetésre 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozatot vállalsz, akkor kedvezményben részesülsz.

Előnyös:

  • Havidíj-kedvezményt biztosítunk számodra, ha az átváltott havi díjas szerződésre 1 éves hűségidőt vállalsz: a választott hang díjcsomagra 3 hónapon keresztül 50% havidíj-kedvezményt kapsz.
  • 2 év hűség vállalása esetén viszont 11 000 Ft extra készülékkedvezményt kapsz.
  • Továbbá Mobil S díjcsomag választásakor 1 és 2 év hűség esetén is 37 Ft helyett kedvezményes 19 Ft-ra módosulnak a perc és SMS díjak.

Igénylés módja:

A szerződésmódosítást és ezzel egyidejűleg az új eszköz vásárlását Domino előfizetőként kezdeményezheted online ügyfélszolgálatunkra belépve vagy üzleteinkben, ha 30 napon belül nem volt előfizetésről Dominóra átváltásod.


Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).

Utoljára frissítve: 2022. április 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!