Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit tehetek, ha a telefonom időnként átáll a szomszédos ország hálózatára?

A szomszédos országok szolgáltatóinak hálózatai nem minden esetben tudják követni a földrajzi és domborzati viszonyokat, így átsugározhatnak hazánk területére. Néhány esetben ezért a határhoz közel tartózkodva, készüléked az erősebb jelet érzékeli, ezért a külföldi szolgáltató hálózatára csatlakozhat fel.

Ha telefonod külföldi hálózatra csatlakozik, akkor a Telekom SMS-ben üdvözli az előfizetőt. Két SMS-t küldünk, az egyikben a hang /SMS díjakról adunk tájékoztatást, a másikban az adatforgalmi díjakról.

A határ mellett, a hívásindítások, illetve fogadások előtt a készülék kijelzőjének állapotát minden esetben kísérd figyelemmel, és szükség esetén állítsd át a hálózatot Telekom HU-ra!


A külföldi hálózatra történő felcsatlakozást megszüntetheted, illetve szabályozhatod a készülékedben beállítható kézi hálózatválasztással. A beállítás lépései készülékenként eltérőek, ezért ennek pontos módját a készülék használati útmutatójában találod meg.

Fontos információ, hogy a külföldi szolgáltatók hálózataiból indított és ott fogadott hívásokért a roaming díjszabásnak megfelelően számlázunk, ami többletköltséget okozhat.

Utoljára frissítve: 2023. január 18.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!