2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit kell tennem az eszközeimmel költözéskor?

  • Ha több szolgáltatásból csak egy áthelyezését kéred, mert a másik kettő a régi címen marad (pl. internet+TV+telefonból csak az internetet), - hagyd az eszközöket a régi címen. Az új címen új eszközöket biztosítunk.
    Abban az esetben, ha több szolgáltatásból csak egy áthelyezését kéred, de a másik kettőt a régi címen nem szeretnéd megtartani, a megszüntetést az áthelyezés teljesítése után kezdeményezheted.
  • Amennyiben ugyanaz nap történik a régi és új címen a le- és felszerelés, - vidd magaddal az összes eszközt (pl. modem, vevőegység, távirányító).
  • Viszont ha a régi címen a leszerelés korábban történik, mint az új címen a felszerelés, – a régi címen lévő eszközöket neked kell leadnod. A készülékeket feladhatod bármely csomagfeladási lehetőséget kínáló postahelyen, a Postán külön erre a célra biztosított dobozban 8 munkanapon belül. A csomagra csak az MT-azonosítód kell ráírnod, amelyet számla első oldalán találsz meg. Kérjük, hogy az eszközökön kívül annak tápegységeit is helyezd be a dobozba. A postai szolgáltatás díjmentes!

Utoljára frissítve: 2023. január 31.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!