GYAKORI KÉRDÉSEK

Egy másik regisztrációval akarom használni a nyomkövetőt. Hogyan tehetem meg?

Ebben az esetben először a régi regisztrációdat kell törölnöd az alkalmazásban.

Ehhez csak annyi teendőd van, hogy az alkalmazásban, a nyomkövető listában a törölni kívánt eszközt balra húzod, majd az eszköz jobb oldalán megjelenő "Törlés" gombra koppintasz.

Utoljára frissítve: 2019. november 28.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!